Stijlvolle Pure Duch® keuken in Hardinxveld-Giessendam

Stijlvolle Pure Duch® keuken in Hardinxveld-Giessendam

Deze stijlvolle Pure Dutch® keuken in Hardinxveld-Giessendam oogt elegantie en luxe uit. Uitgevoerd in zwart gebeitst eiken fineer gecombineerd met modern wit greeploos. De volledige keukenruimte is gebruikt om tot een mooi en stijlvol ontwerp te komen. Stap binnen in een wereld van een luxueus keukenontwerp, waar elk detail zorgvuldig is afgestemd op de wensen van de bewoners.

Het keukenontwerp

Deze op maat gemaakte keuken benut de volledige ruimte, waardoor een harmonieus samenspel ontstaat tussen functionaliteit en esthetiek. Met hoogwaardige materialen en een verfijnde afwerking, straalt deze keuken pure klasse en elegantie uit.

Elke hoek en nis is slim benut, waardoor er een praktische en uitnodigende omgeving ontstaat. Of je nu een culinair meesterwerk creëert of gezellig samenkomt met vrienden en familie, deze keuken is het kloppende hart van het huis. De naadloze integratie van moderne technologie en tijdloos design zorgt voor een ongeëvenaarde woonsfeer en ultiem woongenot.

Wijnklimaatkast in Stijlvolle Pure Duch® keuken

Miele keukenapparatuur in de Pure Dutch® keuken

Deze stijlvolle Pure Dutch® keuken in Hardinxveld-Giessendam is uitgerust met de nieuwste Miele keukenapparatuur, wat zorgt voor ultiem gemak en luxe. De volledig integreerbare vaatwasmachine met 7 reinigings functies maakt moeiteloos schoon, terwijl de stoomoven perfect is voor gezonde en smaakvolle maaltijden. De multifunctionele oven biedt veelzijdigheid voor elke kookstijl, en de inductiekookplaat met 6 zones biedt volop ruimte en precisie voor elke kookbehoefte. Daarnaast houdt de koel-vriescombinatie de ingrediënten altijd vers. Met Miele’s ongeëvenaarde kwaliteit en innovatieve technologieën wordt koken een waar genot in deze prachtige keuken, waar functionaliteit en stijl naadloos samenkomen.

Pando wijnklimaatkast bij Keukenhof Sliedrecht

De Pando wijnklimaatkast is een toonbeeld van kwaliteit en innovatie, perfect voor de echte wijnliefhebber. Met verschillende temperatuurzones zorgt deze kast ervoor dat elke wijnsoort onder de ideale omstandigheden wordt bewaard, van sprankelende wijnen tot volle rode wijnen. De hoogwaardige constructie garandeert een stabiele en stille werking, terwijl het strakke design moeiteloos in elke moderne keuken past. De noviteit zit in de geavanceerde technologie die de luchtvochtigheid en temperatuur nauwkeurig regelt, waardoor de wijnen hun optimale smaak en aroma behouden. De Pando wijnklimaatkast biedt niet alleen functionaliteit, maar ook een stijlvolle toevoeging aan deze luxueuze keuken.

Novy plafondunit in de Stijlvolle Pure Duch® keuken
Luxe Stijlvolle Pure Duch® keuken

Novy plafondunit in de maatwerk keuken

De Novy plafondunit combineert krachtige afzuigkracht met een elegant, onopvallend design. Deze hoogwaardige afzuigunit verwijdert effectief kookdampen en geuren, terwijl het naadloos in het plafond geïntegreerd is voor een strakke uitstraling. Met stille werking en energiezuinige prestaties biedt de Novy plafondunit zowel functionaliteit als topkwaliteit voor de moderne keuken.

Quooker Black en Pure Dutch®

De Quooker Flex black met bijpassende zeeppompje biedt ultiem gebruiksgemak en stijl in de keuken. Deze kokendwaterkraan met flexibele uittrekslang zorgt voor precisie en gemak bij elke keukentaak. De elegante zwarte afwerking en bijpassende zeeppomp creëren een samenhangend en modern design, waardoor functionaliteit en esthetiek onderstreept worden.

Keramiek werkblad in de handgemaakte keuken

Een keramiek werkblad is de perfecte keuze vanwege zijn duurzaamheid, hitte- en krasbestendigheid. Het biedt een hygiënisch en onderhoudsvriendelijk oppervlak, ideaal voor intensief gebruik. Bovendien biedt een randloos ingebouwde spoelbak een naadloze, strakke uitstraling en maximale hygiëne. Dit ontwerp voorkomt ophoping van vuil en is eenvoudig schoon te maken.

Handgemaakte Dauby grepen in de stijlvolle Pure Dutch® keuken in Hardinxveld-Giessendam

Dauby grepen van verouderd ijzer geven een authentieke en rustieke charme. Deze grepen worden vervaardigd door traditionele methoden waarbij het ijzer wordt gegoten en handmatig afgewerkt. Het verouderingsproces geeft elke greep een unieke patina en karakter, waardoor ze een tijdloze uitstraling krijgen. De stevige en duurzame kwaliteit van verouderd ijzer zorgt niet alleen voor een visueel aantrekkelijk element, maar zijn ook praktisch en zeer stevig.

Waarom nu een maatwerk Pure Dutch® keuken?

De stijlvolle keukens van Pure Dutch®,  de Home Collection van Keukenhof Sliedrecht, belichaamt maatwerk en luxe. Pure Dutch® staat bekend om zijn exclusieve producten die vakmanschap en precisie uitstralen. Elke keuken wordt op maat ontworpen, gebruikmakend van hoogwaardige materialen en innovatieve technieken. De luxe uitstraling wordt versterkt door de aandacht voor elk detail, van verfijnde afwerkingen tot praktische indelingen. Met Pure Dutch® geniet je van een unieke keukenervaring die perfect aansluit op jouw wensen en stijl. Deze handgemaakte keukens combineren functionaliteit met esthetiek.

Ervaar de perfecte balans tussen stijl en comfort in een keuken die meer is dan alleen een plek om te koken. Laat je inspireren door dit meesterwerk. Van harte welkom in onze showroom of maak een afspraak met één van onze ontwerpers voor een passend ontwerp.

Pando wijnklimaatkast in Stijlvolle Pure Duch® keuken

Adres

Leeghwaterstraat 25

3364 AE Sliedrecht

T: 0184-422297

M: info@puredutchkeukens.nl

KVK: 23072011

BTW-nr: NL 8188.49.952 B01

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: 13:00 - 17:00

Woensdag: 9:30- 17:00

Donderdag: 9:30- 17:00

Vrijdag: 9:30- 17:00

Zaterdag: 10:00 - 16:30