Handgemaakte keuken van PureDutch®

Handgemaakte keuken Pure Dutch® keuken in Hardinxveld-Giessendam

Binnenkijken bij deze handgemaakte keuken PureDutch® keuken in Hardinxveld-Giessendam geeft direct een warm en sfeervol karakter weer. Er is gekozen voor eiken in combinatie met zwart. Enerzijds greeploos en daar waar de apparatuur geplaatst is met een fijne en elegante greep. 

Het ontwerp van deze handgemaakte Pure Dutch® keuken

Sfeervol en praktisch gaan in dit ontwerp hand in hand. Het landelijk karakter wordt weergegeven door de mooie robuuste eiken balk met schoor. De indeling is heel praktisch. Er is over nagedacht om bijvoorbeeld de vaatwasmachine op hoogte te plaatsen. Ook de nis met daarin eiken wandschappen is praktisch om je keukenapparaten te plaatsen die je dagelijks nodig hebt en toch uit het zicht is. Daarentegen zijn de eiken wandschappen decoratief om je eigen sfeer neer te zetten. De wensen zijn in dit ontwerp allemaal meegenomen en in het ontwerp weergegeven.

Handgemaakte PureDutch® Keuken

"Massief hout gecombineerd met zwart"

Quooker in landelijke keuken van PureDutch®

Composiet keukenblad en Quooker Cube Flex

Het keukenblad is van composiet in de kleur wit met een licht grijze ader er doorheen lopend. De spoelbak is het vermelden waard, want deze is er zo in gezet dat er geen randen zichtbaar zijn. (rimless)

De kraan is een Quooker Cube Flex. Met maar liefst vijf functies. Koud, warm en kokend water en gezuiverd en bruisend water uit één kraan. In een mat zwarte finish met een flexibele uittrekslang. Handig als je grotere pannen of snijplanken hebt om af te spoelen. Als finishing touch een bijpassend zeeppompje.

Quva vacumeer machine

 

Het gemak van een vacumeermachine ingebouwd in het keukenblad.

 

Handig voor het marineren van vlees, want in 10 minuten is het mogelijk om je eten in speciale bakjes op smaak te brengen. Maar de Quva is ook handig om ingrediënten op smaak te houden of voor het sous-vide koken. (vacuumgaren)

 

En als laatste is het mogelijk om met de Quva geopende wijnflessen met een speciale wijnstop dagenlang extra op smaak te houden. Het overwegen waard dus om de Quva in het keukenblad te plaatsen. En de Quva niet meer nodig? Dan stop je hem netjes weg in het keukenblad.

Quva vacumeer machine in landelijke keuken van PureDutch®
pando wijnklimaatkast in landelijke keuken van PureDutch®

Pando wijnklimaatkast in de handgemaakte keuken

 

Deze moderne Pando wijnklimaatkast is van zeer hoge kwaliteit en doet fluistervrij haar werk. De Pando wijnklimaatkast heeft twee zones en een Push-to-open deur. De wijnklimaatkast heeft ruimte voor 29 flessen. Deze wijnklimaatkast past qua maatvoering met een front hoogte van 780 mm mooi onder het werkblad voor een strak resultaat.

Meer informatie over deze Handgemaakte keuken? Neem dan contact met ons op.

Adres

Leeghwaterstraat 25

3364 AE Sliedrecht

T: 0184-422297

M: info@puredutchkeukens.nl

KVK: 23072011

BTW-nr: NL 8188.49.952 B01

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: 13:00 - 17:00

Woensdag: 9:30- 17:00

Donderdag: 9:30- 17:00

Vrijdag: 9:30- 17:00

Zaterdag: 10:00 - 16:30