Handgemaakte keuken van PureDutch®

Handgemaakte maatwerk keuken en interieur in Sliedrecht

Binnenkijken bij deze sfeervolle handgemaakte maatwerk keuken en interieur in Sliedrecht. Waar niet alleen de keuken geplaatst is, maar ook het meubel in de woonkamer en in de gang. Massief eiken keuken gecombineerd met ombergrijs. (ral 7022) In het midden van de keuken is een gezellig zitgedeelte gemaakt met uitzicht naar buiten. De wandschappen boven de keuken zijn uitgevoerd in fineer en voorzien van LED strips. Door de wisseling van hout en ombergrijs geeft de keuken een heel eigen en sfeervol karakter.

Maatwerk keuken en interieur in Sliedrecht

De massief eiken keuken is volledig op maat gemaakt. De aangrenzende laden voor het raam sluiten hier mooi bij aan. De keuken wordt zo enigszins doorgetrokken en geeft een sfeervolle overgang naar de woonkamer.

In de woonkamer is hetzelfde meubel als in de keuken geplaatst en nu als tv-meubel met handige laden. In de hal is bij de garderobe helzelfde meubel geplaatst en zo is er een éénheid ontstaan welke je in het gehele huis ziet terugkomen. Doordat het maatwerk is, zijn er ongekende mogelijkheden. Wensen zijn te realiseren in de handgemaakte keukens en meubels van Pure Dutch®! 

Handgemaakte keuken met Miele apparatuur

Apparatuur in de maatwerk keuken in Sliedrecht

In deze maatwerk keuken in Sliedrecht is er gekozen voor een Miele inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Met vier kookzones en twee powerflex XL-zones. Met naadloos aansluitende werkbladafzuiging en con@ctivity dit zorgt ervoor dat de afzuigkap automatisch reageert op de instellingen van de kookplaat.

De kookplaat is voorzien van een luchtcirculatie systeem, waardoor de afgezogen lucht ontdaan wordt van de kook geurtjes. Dit circulatiesysteem is tevens voorzien van een regenereerbaar actief koolstoffilter, wat 3 jaar meegaat.

Bijkomend voordeel van een recirculatiesysteem is natuurlijk ook dat de warmte in huis blijft.

De vaatwasmachine in de XXL uitvoering is ook van Miele. Het apparaat is te koppelen met Miel@home voor nog meer gemak.

Zo kunt u de vaatwasser op afstand aanzetten en maximaal profiteren van uw zonnepanelen.

De volledig integreerbare koelkast met vriesvak is van NEFF.

Composiet keukenblad in de maatwerk keuken

Het keukenblad is van composiet en de aangrenzende vensterbanken zijn ook van composiet. In onze maatwerk keukens is het altijd mogelijk om ook de vensterbank in hetzelfde materiaal te laten maken als het keukenblad. De kraan en de bijpassende zeepdispenser zijn beide in de trendy kleur zwart.

 

Handgemaakte maatwerk keuken en interieur in Sliedrecht

Heeft u interesse in deze handgemaakte maatwerk keuken in Sliedrecht of wilt u samen met ons uw keukenplannen vormgeven? Welkom in onze showroom of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Composiet keukenblad in handgemaakte keuken van PureDutch®
Maatwerk meubel huiskamer van PureDutch®
Maatwerk meubel huiskamer van PureDutch®
Maatwerk meubel huiskamer van PureDutch®

Meer informatie over deze Handgemaakte keuken? Neem dan contact met ons op.

Adres

Leeghwaterstraat 25

3364 AE Sliedrecht

T: 0184-422297

M: info@puredutchkeukens.nl

KVK: 23072011

BTW-nr: NL 8188.49.952 B01

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: 13:00 - 17:00

Woensdag: 9:30- 17:00

Donderdag: 9:30- 17:00

Vrijdag: 9:30- 17:00

Zaterdag: 10:00 - 16:30