Landelijke keuken van PureDutch®

Landelijke keuken PureDutch® in Zwanenburg Noord-Holland

Landelijk, warm en sfeervol dat zijn de woorden zoals we deze landelijke Keuken van Pure Dutch® geplaatst in Zwanenburg Noord-Holland kunnen omschrijven. De keuken is in de kleur signaal grijs met een graniet keukenblad. Door de lichtkoepel wordt de keuken mooi geaccentueerd. Het ontwerp is creatief en divers met een sfeervolle toets.

Ontwerp van deze landelijke keuken in Zwanenburg

De keuken heeft verschillende elementen, waar de ruimte uitermate geschikt voor is. Er is gekozen voor een keukeneiland. Het keukeneiland is precies op maat gemaakt. De Quooker kraan ( Classic Fusion round ) en de nostalgische tegeltjes spoelbak hebben een prominente plaats en geven dé finishing touch aan de landelijke stijl.

Wijnklimaatkast

In de hoek is een buffetkast geplaatst met daarbij een hoge kast met de wijnklimaatkast. De wijnklimaatkast geeft ruimte voor 25 flessen wijn en heeft twee klimaatzones.

Eiland in landelijke keuken PureDutch®

NEFF apparatuur in de landelijke keuken

De landelijke keuken is uitgerust met diverse keukenapparaten van NEFF. Een geïntegreerde vaatwasser met mogelijkheid tot Home Connect. Grote vriezer en een grote koelkast met Fresh-Safe versheidssysteem. Met het FreshSafe verheidssysteem is de ideale luchtvochtigheid voor groenten of fruit variabel in te stellen en blijven deze tot 2 of 3 keer langer vers.

De inbouw afzuig unit boven het Falcon fornuis is van MIELE met vier afzuigsnelheden.

 

Pando wijnkoeler in Landelijke keuken PureDutch®
Falcon fornuis in landelijke keuken PureDutch®
Falcon fornuis in landelijke keuken PureDutch®

Falcon Classic de LUXE in de landelijke keuken

 

De Falcon Classic Deluxe is een typisch Engels fornuis met bijbehorende looks maar wel uitgerust met de nieuwste technieken en kookmogelijkheden. De Falcon Classic Deluxe heeft een  programmeerbare multifunctionele oven en een hetelucht oven. Daarnaast heeft de Classic DeLuxe een broodrijslade en een apart grill compartiment. De Classic Deluxe inductie heeft 5 kookzones die allemaal beschikken over een powerboost functie, automatisch stand op 40 en 90 graden en automatische opwarmfunctie.

Landelijke keuken van PureDutch®

Heeft u interesse in deze landelijke keuken van Pure Dutch® in Zwanenburg Noord-Holland? Van harte welkom in onze showroom, de koffie staat klaar. Wilt u samen met ons uw keukenplannen vormgeven? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs/verkopers.

Adres

Leeghwaterstraat 25

3364 AE Sliedrecht

T: 0184-422297

M: info@puredutchkeukens.nl

KVK: 23072011

BTW-nr: NL 8188.49.952 B01

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: 13:00 - 17:00

Woensdag: 9:30- 17:00

Donderdag: 9:30- 17:00

Vrijdag: 9:30- 17:00

Zaterdag: 10:00 - 16:30