Massief eiken PureDutch Keuken

Binnenkijken bij deze landelijke PureDutch® keuken in Giessenburg

Na de eerste stap in deze gezellige woonkeuken komt de landelijke sfeer je tegemoet. Deze landelijke massief eiken keuken met noesten is gecombineerd met grafiet. De hoge kastenwand is van massief eiken en omlijst met zwarte stollen. De onderkasten en laden tegenover de kastenwand zijn in grafiet uitgevoerd. Heel mooi bij het hoge zitgedeelte komt het massief eiken weer terug in de vorm van stollen. De greep is van verouderd ijzer met levendige imperfecties van Dauby.

Massief eiken in de landelijke keuken in Giessenburg.

Het ontwerp is geheel naar de wensen vertaald en geeft een sfeervolle uitstraling. De keuken heeft zowel een hoog als een laag zitgedeelte om mee te genieten tijdens het koken of om toch nog even het werkstuk af te maken. Tegelijkertijd is de keuken ook heel praktisch. Er is voldoende ruimte en alle keukenapparaten hebben een plekje gekregen.

De wandschappen boven het spoelgedeelte en naast de kastenwand geven een speels accent. De spots zijn hierin bevestigd voor voldoende licht en ’s avonds voor de sfeerverlichting.

Massief eiken PureDutch Keuken
Massief eiken PureDutch Keuken
apparatuur in landelijke keuken PureDutch®
Landelijke PureDutch® keuken met wandschappen

Atag keukenapparatuur in de landelijke keuken in Giessenburg

Er is gekozen voor een Atag inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Met eenvoudig instelbare bediening en flexibele bridge induction. Eenvoudig twee kookzones tot 1 groot kookoppervlak te maken.

In deze landelijke keuken zijn twee Multifunctionele ovens geplaatst in de hoge kastenwand, waarvan 1 met magnetronfunctie. Ook is er een warmhoudlade onder de oven met magnetron voor het warmhouden van het servies. De warmhoudlade is niet heel erg opvallend aanwezig en valt in een mooie horizontale belijning met de andere bakoven.

Ook van Atag is de integreerbare koelkast met soft-close deursluiting. De deur sluit zachtjes uit zichzelf vanuit een bepaalde openingshoek. Ook heeft de koelkast een intensieve koelfunctie, wanneer er ineens veel boodschappen in de koelkast gezet worden. Dit komt de houdbaarheid en de versheid van de producten ten goede.

Tenslotte heeft deze massief eiken keuken twee inbouw vrieskasten. Met vier laden en een No-Frost systeem (de vriezer hoeft niet meer ontdooit te worden) en een Fast Freeze (in korte tijd de producten op temperatuur brengen)

De geïntegreerde vaatwasmachine van Atag maakt het plaatje compleet.

Landelijke PureDutch® keuken met Selsius kraan

Selsiuz kokend waterkraan

De Selsiuz kokend waterkraan zorgt voor warm, koud en kokend water. Een kopje thee in een hand om draai gezet. En kokend water voor het snel laten koken van de aardappels is ook geen probleem. Lees alles over de Selsiuz drie in één kraan in ons blog.

Heeft u interesse in deze landelijke keuken in Giessenburg van Pure Dutch®? Maak dan een afspraak met één van onze ontwerpers en onder het genot van een kopje koffie kunnen we jullie plannen verder vormgeven.

Meer informatie over deze Handgemaakte keuken? Neem dan contact met ons op.

Adres

Leeghwaterstraat 25

3364 AE Sliedrecht

T: 0184-422297

M: info@puredutchkeukens.nl

KVK: 23072011

BTW-nr: NL 8188.49.952 B01

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: 13:00 - 17:00

Woensdag: 9:30- 17:00

Donderdag: 9:30- 17:00

Vrijdag: 9:30- 17:00

Zaterdag: 10:00 - 16:30