Massief houten keuken PureDutch®

Massief eiken keuken met ATAG apparatuur in Dordrecht

Deze massief eiken keuken van Pure Dutch® met een compleet set van Atag apparaten is recent geplaatst in Dordrecht. De Pure Dutch® keuken is van massief hout. Het eiken is geborsteld en vergrijsd en geeft samen met de stalen greep een warme sfeervolle look. De accentuering van de zwarte stollen rondom de hoge kast geeft onder andere een exclusieve uitstraling. Er zijn ontzettend mooie elementen in deze Pure Dutch® keuken verwerkt.

Pure Dutch® is handgemaakt van massief eiken

De hoge kastenwand valt bijzonder mooi in het oog. In een horizontale lijn zijn de drie apparaten geplaatst. De hoge kastenwand is omlijst met zwarte stollen. In deze Pure Dutch® keuken is gekozen voor een kookeiland waar ook gezellig bij aangeschoven kan worden. Het eiken barblad accentueert het zitgedeelte. Het kookeiland heeft ook weer zwarte plinten en geeft een knipoog naar de zwarte stollen van de hoge kastenwand.

Massief eiken keuken met ATAG apparatuur

Atag apparatuur in de massief eiken keuken.

 

Koken mag best een feestje zijn en dat zal met de Atag apparaten ook zeker slagen. In het kookeiland bevind zich de kookplaat met afzuiging. De geïntegreerd afzuiging in de kookplaat zorgt voor een optimaal afzuigcapaciteit. Daarbij komt het voordeel dat er boven het eiland ruimte is voor sfeerverlichting. In de hoge kastenwand met een mooie horizontale belijning de combi stoom oven, combi-magnetron en het koffiezetapparaat van Atag. Ook de grote vriezer en grote koelkast (178 cm hoog) zijn geplaatst in de kastenwand. Als laatste apparaat van Atag in deze Pure Dutch® keuken de vaatwasmachine en daarmee is het volledige set van Atag compleet.

Handgemaakte keukens met mogelijkheden

Met een handgemaakte keuken van Pure Dutch® kunt u al uw wensen op het gebied van wandmeubels, tv kasten of bijkeuken, uit laten komen. Aan de muur die grenst aan de woonkamer is hier gekozen voor wandschappen met open schappen. Sfeervol en decoratief en geeft al minder ‘keukenidee’ en dat is zeker wanneer de keuken nabij de zithoek is een mooie overgang. Om ook nog wat bergruimte te creëeren is er gekozen voor drie kastjes zonder handgreep. Door middel van one-touch zijn deze kastjes te openen. De muur achter deze wandschappen heeft een grafiet/zwart geschilderd kader en geeft weer een mooie match met de zwarte stollen en andere zwarte accenten van de keuken. Bijzonder mooi gefinetuned ontwerp is deze Pure Dutch® keuken.

Houten keuken met Quooker PureDutch®

Quooker

Voor warm, kokend en koud water staat de Quooker Flex garant in deze keuken.  De mogelijkheden en de voordelen van de Quooker kunt u lezen in ons blog. Het werkblad in deze Pure Dutch® is van keramiek in de kleur antraciet. Met een handige twist-pad in het werkblad is er altijd dichtbij een stroompunt.

Heeft u interesse in deze keuken of wilt u samen met ons uw keukenplannen verder uitwerken. Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs.

Massief houten keuken met Eiland
Massief houten keuken PureDutch®
Massief houten keuken PureDutch®

Meer informatie over deze Handgemaakte keuken? Neem dan contact met ons op.

Adres

Leeghwaterstraat 25

3364 AE Sliedrecht

T: 0184-422297

M: info@puredutchkeukens.nl

KVK: 23072011

BTW-nr: NL 8188.49.952 B01

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: 13:00 - 17:00

Woensdag: 9:30- 17:00

Donderdag: 9:30- 17:00

Vrijdag: 9:30- 17:00

Zaterdag: 10:00 - 16:30