Massief eiken keuken van PureDutch®

Massief eiken keuken met Zwart gecomineerd in Krimpen a/d Lek

Een sfeervolle binnenkomer is deze massief eiken keuken gecombineerd met zwart in Krimpen aan de Lek. Met zichtbare noesten in het massief eiken front. Een warme uitstraling van het hout gecombineerd met mat zwarte elementen. Het keukenblad is van composiet. Gezellig zitgedeelte in de vorm van een schiereiland. Een metamorfose voor deze keukenruimte.

Ontwerp van de keuken in Krimpen aan de Lek

Van een dichte keukenruimte is er een open keuken gecreëerd. In het ontwerp zijn alle wensen meegenomen en het ontwerp laat dan ook een realistisch beeld zien. Het is heel belangrijk om goed in beeld te krijgen hoe de keuken uiteindelijk zal worden. Vanuit verschillende hoeken maken wij onze ontwerpen en zo ontstaat er een duidelijk beeld van de ruimte en de sfeer in de keuken.

Keuken apparatuur in massief eiken keuken van PureDtuch®

Keukenapparatuur in de massief eiken keuken

 

In deze massief eiken keuken is gekozen voor een Miele inductiekookplaat met afzuigsysteem. Met vier kookzones en twee powerflex XL-zones. Met naadloos aansluitende werkbladafzuiging en con@ctivity. Dit zorgt ervoor dat de afzuigkap automatisch reageert op de instellingen van de kookplaat.

De kookplaat is voorzien van een luchtcirculatie systeem, waardoor de afgezogen lucht ontdaan wordt van de kookgeuren. Dit circulatiesysteem is tevens voorzien van een regenereerbaar actief koolstoffilter, wat 3 jaar meegaat. Bijkomend voordeel van een recirculatiesysteem is natuurlijk ook dat de warmte in huis blijft.

De compacte multifunctionele oven met geïntegreerde magnetron in obsidiaan zwart is ook van Miele.  Met automatische en combinatieprogramma’s. Het apparaat is te koppelen met Miele@home voor nog meer gemak.

De koel vriescombinatie en de XXL-vaatwasmachine zijn beide van NEFF. Volledig geïntegreerd en niet zichtbaar.

Massief eiken keuken

Schiereiland in de massief eiken keuken in Krimpen aan de Lek

Het schiereiland met een composiet keukenblad geeft een sfeervol geheel en nodigt uit om gezellig aan te schuiven. Het zorgt ook voor een mooie overgang van keuken naar woonkamer.

Zwarte Quooker kraan

De mat zwarte Quooker Flex kraan zorgt voor koud, warm en kokend water. Met daarnaast een handige flexibele uittrekslang. De zwarte Quooker Flex met daarbij een zwarte spoelbak maakt het plaatje compleet.

Heeft u interesse in deze massief eiken keuken in Krimpen aan de Lek of wilt u samen met ons uw keukenplannen vormgeven? Welkom in onze showroom of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Meer informatie over deze Handgemaakte keuken? Neem dan contact met ons op.

Adres

Leeghwaterstraat 25

3364 AE Sliedrecht

T: 0184-422297

M: info@puredutchkeukens.nl

KVK: 23072011

BTW-nr: NL 8188.49.952 B01

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: 13:00 - 17:00

Woensdag: 9:30- 17:00

Donderdag: 9:30- 17:00

Vrijdag: 9:30- 17:00

Zaterdag: 10:00 - 16:30