Massief houten keuken PureDutch®

Massief houten keuken in Elspeet

Deze massief houten keuken met als blikvanger de Pando wijnklimaatkast is recent geplaatst in Elspeet. De ruime woonkeuken met mooie lichtinval geeft de houten keuken een warm accent. Er is gekozen voor massief hout met zichtbare noesten. De verticale delen geven een landelijk moderne uitstraling aan deze keuken in Elspeet.

Het ontwerp van de massief houten keuken in Elspeet

De indeling is heel praktisch, de hoge kasten geven voldoende ruimte aan de grote koelkast (178 mm) en de bakoven van Neff. Dan blijft er nog voldoende opbergruimte over. De keuken heeft een schiereiland met een gezellig zitgedeelte. In het schiereiland is ook de Neff inductiekookplaat met afzuiging geplaatst en natuurlijk de Pando wijnklimaatkast.

Apparatuur in massief houten keuken

NEFF inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

 

De nieuwe inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging van NEFF is de perfecte combinatie van een krachtig afzuigsysteem en een flexibele kookplaat waarvan je de FlexZones kunt combineren tot één grote kookzone. Met zijn efficiënte, stille motor biedt hij je een kookervaring zonder geluidsoverlast. Het verzonken afzuigsysteem zorgt voor een groot, doorlopend kookoppervlak waar je al je culinaire creativiteit op kwijt kunt.

Wanneer je de kookplaat inschakelt, wordt de afzuiging geactiveerd. De luchtsensor regelt automatisch de prestaties van de ventilator – afhankelijk van de behoefte. Lees alles over de Neff inductiekookplaat in ons blog.

Massief houten keuken PureDutch®
Pando wijnklimaatkast

Wijnklimaatkast van Pando

 

In een wijnklimaatkast bewaar je wijn onder de meest optimale omstandigheden. Een wijnklimaatkast van Pando zorgt ervoor dat de wijn op de juiste temperatuur is om te drinken en wordt daarom ook wel wijnserveerkast genoemd.  Een wijnklimaatkast kan koelen én verwarmen, je kunt zelf de gewenste temperatuur instellen. Hoe gezellig kan het zijn aan het einde van de dag om  een fles wijn te openen en gewoon tijdens het koken aan te schuiven? Lees meer over onze Pando wijnklimaatkasten.

Massief houten keuken PureDutch®

Zwarte Quooker Cube in massief houten keuken in Elspeet

De nieuwste innovatie van Quooker is de CUBE. Hiermee geeft een Quooker-kraan naast koud, warm en kokend, nu ook koel bruisend en gefilterd water. Allemaal uit één en dezelfde kraan. Simpel te bedienen, tijdbesparend én goed voor het milieu; plastic waterflessen in huis halen, is niet langer nodig. In deze massief houten keuken in Elspeet is gekozen voor een zwarte quooker en wat staat deze mooi in het totaal plaatje! Lees alles over de Cube in ons blog.

 

Heeft u interesse in deze massief houten keuken met Pando wijn klimaatkast geplaatst in Elspeet. Neem dan contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze ontwerpers.

Meer informatie over deze Handgemaakte keuken? Neem dan contact met ons op.

Adres

Leeghwaterstraat 25

3364 AE Sliedrecht

T: 0184-422297

M: info@puredutchkeukens.nl

KVK: 23072011

BTW-nr: NL 8188.49.952 B01

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: 13:00 - 17:00

Woensdag: 9:30- 17:00

Donderdag: 9:30- 17:00

Vrijdag: 9:30- 17:00

Zaterdag: 10:00 - 16:30